Gezellig nazomeren tijdens HAP Foodtruckfestival in Roeselaars stadspark

© STEFAAN BEEL
Redactie KW

Er lijkt maar geen einde te komen aan de mooie zomer en dus kan een foodtruckfestival er beslist nog bij. Dit weekend houdt het nationale HAP Foodtruckfestival halt in het stadspark van Roeselare.

Jelte Lambaerts en Bjorn Swinnen uit Antwerpen organiseren al twee jaar hun grootse eetfestijn in een gezellige setting op goed uitgekozen locaties in ons land. Deze zomer houdt het duo maar liefst 17 keer halt en dit weekend landde het in het Sint-Sebastiaanpark ter hoogte van de Kattenstraat.

HAP Foodtruckfestival is een evenement dat groot en klein verwent met onder meer ongezien grote frietjes, haute dogs, Amerikaanse hamburgers, poffertjes en voor wie ouder is, bieden foodtrucks er een rijk scala aan internationaal eten aan. Mexicaans, Spaans, Belgisch, Japans… aangevuld met een gin tonic of Belgisch biertje, er is voor elk wat wils.

Verder kunnen de kinderen in dit sfeervol openluchtrestaurant zich amuseren op een springkasteel, heeft de vereniging Poképlay – dat events opvrolijkt rond Pokémon – er haar tentje opgeslagen en kan al wie dat wil zich vanaf 20 uur uitleven op de dansvloer.

Vrijdagavond zakten alvast zo’n 2.000 mensen af. Zij getuigden van een gezellige avond met sfeervolle muziek, mooie lichtjes en uiteraard heel veel lekker eten.

HAP Foodtruckfestival vindt zaterdag nog doorlopend plaats tot 24 uur en zondag van 12 tot 22 uur.

(Benedikte Crombez)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier