Gewezen werknemers van Home Georges Theunis komen samen in Izenberge

De personeelsleden van toen, met in het midden vooraan Denise Vanbillemont uit Koksijde, met haar 90 jaar de oudste deelnemer. © JTV
Redactie KW

Op zaterdag 17 september kwamen 39 collega’s van Home Georges Theunis Oostduinkerke samen voor hun jaarlijkse bijeenkomst in ‘t Spaans Kwartier te Izenberge.

‘Dank zij de samenwerking van twee collega’s is de organisatie vlot verlopen’, zegt Jenny Dewaele, die er ieder jaar voor zorgt dat de bijeenkomst voor alle oud-medewerkers een geslaagde avond wordt. Het werd dan ook een fantastische avond, met voor iedereen een kleine verrassing, wat erg gewaardeerd werd. Denise Vanbillemont uit Koksijde was de oudste aanwezige en werd dan ook in de bloemetjes gezet. Ze genoot met volle teugen van het lied dat voor haar 90ste verjaardag werd gemaakt.

De collega’s van toen kwamen van heinde en ver afgezakt naar Izenberge. Ze kwamen uit Antwerpen, het Oost-Vlaamse Eeklo en Wondelgem, maar het merendeel uiteraard uit West-Vlaanderen: Adinkerke, Bredene, Brugge, Bulskamp, De Panne, Houthulst, Koksijde, Nieuwpoort, Oostende, Oostduinkerke, Roeselare, Veurne en Wingene. Na een aperitief en een groepsfoto werd er uitgebreid getafeld en werden herinneringen opgehaald tot in de late uurtjes. “En ook nog een pluim voor de chef van het Spaans Kwartier en zijn personeel, waar we altijd welkom zijn en een zeer goede bediening ervaren”, besluit Jenny.

(JTV – foto JTV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier