Gespecialiseerd forensisch team hervat zoekactie naar Michael Vanassche

Redactie KW

Er is nog altijd geen spoor van Michael Vanassche die vrijdagavond verdween na een fuif in De Vonke in Heule. De zoekactie is vandaag hervat.

Deze morgen kwam een onderzoeksteam van politie, civiele bescherming en Cel Vermiste Personen bijeen aan De Vonke voor een nieuwe gerichte zoekactie naar de 18-jarige Moorselenaar. Een gespecialiseerd forensisch team met duikers zal de Heulebeek uitkammen.

Het was de bedoeling om maandag de zoekactie in de Heulebeek voort te zetten met leden van de civiele bescherming en duikers met een sonarboot, maar het hoge waterpeil en de sterke stroming verhinderden dat.

Gespecialiseerd forensisch team hervat zoekactie naar Michael Vanassche

De duikers maken zich klaar voor de zoektocht. Gerry Van Loock van de Cel Vermiste Personen, Procureur des Konings afdeling Kortrijk Frits Verhaeghe en Alain Remu van de Cel Vermiste Personen coördineren de zoektocht. (Foto LOO)

De gespecialiseerde duikers gaan specifiek op zoek op vooraf bepaalde plaatsen. Het onderzoek blijft lopen en er worden ook nog altijd andere pistes onderzocht.

Gespecialiseerd forensisch team hervat zoekactie naar Michael Vanassche

De duikers gaan heel gericht op zoek. (Foto LOO)

Tal van vrienden en kennissen gingen maandag nog op zoek naar de jongeman die vrijdag verdween na een avondje stappen in OC De Vonke in Heule. Hij verdween even voor middernacht omdat hij zich niet zo goed voelde. Hij stuurde nog een sms’je naar zijn zus. Even later werd zijn gsm handmatig uitgezet.

(MV/LOO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier