Gemeenteraadslid ten huwelijk gevraagd op Winkel Koerse

© JAN STRAGIER
Redactie KW

Alsof Winkel Koerse nog niet feestelijk genoeg is voor de Winkelnaars, besloot Wouter Callebert er nog een schepje bovenop te doen.

Hij vroeg er zijn vriendin Sybille Geldhof ten huwelijk. Sybille is Ledegems gemeenteraadslid en juf in het eerste leerjaar. Ze begeleidde haar klas met stokpaardjes naar boven waar haar partner Wouter haar met een spandoek en boeket stond op te wachten.

Ik wil jouw prins op het witte paard zijn

“Ik wil jouw prins op het witte paard zijn”, klonk het. “Wil je met mij trouwen?”. Sybille was overdonderd, maar antwoordde volmondig ‘ja’. Na heel wat gelukwensen en de nodige traantjes, gaf Sybille toe dat ze een voorgevoel had. “Ik voelde al dat er iets aan de hand was. Mijn ouders wilden er per se bij zijn en mijn broer nam zelfs een dagje verlof om naar Winkel Koerse te komen. Normaal doen ze dat nooit”, lacht Sybille. “Ik was me er dus wel van bewust dat er mij een verrassing stond te wachten, maar dit had ik nooit durven dromen.”

Het koppel is bijna vijf jaar samen en ze hebben vier kinderen. “Tijd om te trouwen dus”, vindt Wouter. “Ik had behoorlijk wat stress. Ik liep al een tijdje met het idee rond.”

(MM – Foto JS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier