Gemeentebestuur Middelkerke lanceert merchandising

Redactie KW

Daarnaast pakt het gemeentebestuur uit met een wedstrijd op bierviltjes en broodzakken.

Aan de onthaalbalies van het MAC en de toerismekantoren zijn er voortaan strandkoeltassen (12 euro), strandhanddoeken (28 euro) ,parasols (15 euro) en strandtennissets (5 euro) te koop.

“Het ontwerp is gemaakt door onze eigen grafische dienst”, aldus burgemeester Janna Rommel-Opstaele. “Het zijn leuke, kwalitatieve producten om mee te nemen naar het strand. Ook voor wie hier op vakantie is en een souvenir wil meenemen naar huis of aan iemand cadeau doen, is onze merchandising ideaal.”

Wedstrijd op bierviltjes en broodzakken

Behalve de nieuwe lijn met merchandising pakt het gemeentebestuur ook uit met een wedstrijd op bierviltjes en placemats. Elk bierviltje staat voor een kindvriendelijk thema op een achtergrond die typisch is voor Middelkerke. In iedere tekening zitten de letters van de naam van een stripheld(in)verscholen. De bedoeling is dat je de vier namen zoekt en deze doorgeeft via e-mail naar wedstrijd@middelkerke.be.

Gemeentebestuur Middelkerke lanceert merchandising

Meespelen kan tot 31 augustus. “Uit de correcte inzendingen verloten we 10 kindvriendelijke strippakketten. De bierviltjes vind je deze zomer terug op tal van Middelkerkse terrassen. Ze zijn verschenen in een oplage van 90.000 exemplaren. Liefhebbers van bierviltjes kunnen zo de reeks van vier bijeensparen. Ze zijn enkel verkrijgbaar bij de deelnemende horecazaken. De wedstrijd vind je ook terug op duizenden broodzakken die zowel aan de kust als in het binnenland zijn verspreid”, klinkt het.

“Als kindvriendelijke gemeente worden er deze zomer eveneens 75.000 placemats onder de Middelkerkse horecazaken en handelaars verdeeld. Daarop staat een kleurtekening en een overzicht van kindvriendelijke activiteiten in Middelkerke”, aldus nog de gemeente.

(MF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier