Gault&Millau bekroont Food Paradise Day en NorthSeaChefs

30/05/18 om 12:22 - Bijgewerkt om 12:21

Op de Culinary Innovators Awards van restaurantgids Gault&Millau gingen de Brugse chefs met twee van de negen trofeeën aan de haal. Het initiatief NorthSeaChefs werd bekroond met de Institution Award en Food Paradise Day werd uitgeroepen tot beste evenement. Het horecacongres krijgt op maandag 22 oktober een vervolg.

Op de eerste editie van Food Paradise Day, op 21 september in het Concertgebouw, waren liefst veertig gastsprekers uitgenodigd. Van een Sergio Herman of een Kobe Desramaults tot Albert Adrià van het wereldberoemde El Bulli.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!