Full house in oc De Wervel voor nieuwjaarsreceptie

Redactie KW

Zaterdag was er voor de bewoners van Bellegem een nieuwjaarsreceptie in oc De Wervel en het was full house. Er waren wraps, gehaktballetjes en hutsepot en vier uur lang gratis drank. Voorzitter van het beheerscomité Marc Roobroeck vertelde over heel wat realisaties in het oc in 2017.

Zo werd er een tweede koelcel geïnstalleerd, kwam er een bar met koelkast in ‘t Ooievaarsnest (dat is de bovenruimte in het oc, red.), werden spots vervangen in de grote zaal, kwam er verlichting op de weg naast de Wervel en werd er een nieuwe lichttafel geplaatst. Voor 2018 wordt de opfrissing van de cafetaria voorzien en zal een nieuwe geluidsinstallatie in gebruik genomen worden. Schepen Wout Maddens kondigde een nieuwe gebiedswerker aan en had lof voor organisaties zoals Dwars door Bellegem en de Run en Koers der Dorpelingen.

Ook loofde hij het theater dat scoorde op het Gouden Meeuwfestival. “Hun laatste voorstelling ‘Be our guest’ kenmerkt de gastvrijheid van de Bellegemnaren”, zei hij. Wout had het ook over bouwen, brouwen, straatcomités, Save-netwerken en de meer dan 2.000 motards van het Vlastreffen die in 2017 op bezoek kwamen. Ook de nieuwe pastoor, de rector, kinderopvanginitiatieven en Freek Quartier kwamen ter sprake. Wout gaf nog mee dat hij hoopt dat Hélène Frederiks-Thiers Miss België wordt. (EDB-foto EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier