Frank Deboosere verkoopt in Ingelmunster azalea’s voor Kom op tegen Kanker

Frank Deboosere op stap door de straten van Ingelmunster. © FODI
Redactie KW

Zondagmorgen was Frank Deboosere al vroeg in de weer. De initiatiefnemers van Kom op tegen Kanker in Ingelmunster hadden immers een nationale quiz gewonnen. De hoofdprijs was een bezoek van weerman Frank Deboosere – hét gezicht van Kom op tegen Kanker – aan de winnende gemeente.

Na een stevig ontbijt in het gemeentehuis van Ingelmunster wandelde Frank – met een plaatselijke delegatie – naar het warenhuis Delhaize, waar de laatste 100 plantjes voor Kom op tegen Kanker in een mum van tijd waren uitverkocht. Ingelmunster verkocht 1.100 plantjes. “Nog nooit meegemaakt dat ze hier in rij staan voor zo’n plantje, maar dat zal wel komen door die bekende Vlaming”, glimlachte iemand van de organisatie.

Frank verkocht een plantje aan o.a. Lies Deboeuf uit Meulebeke, die samen met haar dochter en twee nichtjes was afgezakt naar het grootwarenhuis.
Frank verkocht een plantje aan o.a. Lies Deboeuf uit Meulebeke, die samen met haar dochter en twee nichtjes was afgezakt naar het grootwarenhuis.© FODI

Frank had een vriendelijk woord over voor alle kopers en luisterde ook aandachtig naar aanwezige mensen die hun verhaal over hun ziekte deden. Na nog een drink in een plaatselijke café reed de weerman terug naar zijn woonplaats Wolvertem.

(PADI – foto’s FODI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier