Francesco Vanderjeugd krijgt knipbeurt van kapper Barack Obama

Francesco Vanderjeugd met Zariff. © Facebook Francesco Vanderjeugd.
Philippe Verhaest

Francesco Vanderjeugd, burgemeester van Staden en momenteel op rondreis door de Verenigde Staten, liet vandaag zijn kapsel onder handen nemen door de kapper van Barack Obama.

Francesco Vanderjeugd (Open VLD) is momenteel op rondreis door de Verenigde Staten. Hij woonde op zaterdag 10 oktober het huwelijk van zijn neef Tim Vanderjeugd bij in het stadje Madison in de staat Wisconsin en verkent nu nog even het land van president Barack Obama.

Francesco Vanderjeugd krijgt knipbeurt van kapper Barack Obama
© Facebook Francesco Vanderjeugd

De 27-jarige burgervader bevindt zich momenteel in Chicago, de thuisstad van Obama. Met zijn achtergrond als gediplomeerd kapper in gedachten, bezocht Francesco Vanderjeugd vandaag Zariff, de kapper van de president zelf. Vroeger kwam Obama er zelf over de vloer, nu trekt Zariff op geregelde tijdstippen naar het Witte Huis om er de haren van Obama in de plooi te leggen.

De Stadense burgemeester liet er zijn eigen kapsel prompt onder handen nemen door de presidentiële meester zelf en dompelde zich volledig onder in het kapperswereldje van over de Grote Plas. Een ‘afro cut’ liet hij zichzelf alvast niet aanmeten.

We zijn alvast benieuwd of de ‘presidential looks’ hem ook in West-Vlaanderen extra aanzien geven…

Op 1 november neemt Francesco Vanderjeugd nog deel aan de marathon van New York.

Barack Obama.
Barack Obama.© grf

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier