Foodtruckfestival Barrio Cantina brengt duizenden op de been in Brugge

Redactie KW

Met het aangename zomerweer als bondgenoot hebben de organisatoren van Barrio Cantina het voorbije weekend duizenden mensen naar het Brugse Koning Albert I-park gelokt. Het foodtruckfestival, dat een maand geleden Oostende aandeed, bood opnieuw allerlei lekkers uit de wereldkeuken en ook wie er een bijbehorend drankje bij wou, werd op zijn wenken bediend.

Het concept waarbij enkele tientallen rollende keukens op een beperkte oppervlakte bij elkaar gebracht worden, groeide de voorbije jaren ook in Brugge en Oostende uit tot een succesformule. Het voorbije weekend wist het brede publiek – van jong tot oud(er) – het unieke karakter van de culinaire karavaan ook in het Koning Albert I-park van Die Scone te smaken. Of je nu zin had in een broodje kortgebakken entrecote, awesome burgers, Asian grocery and noodles, une crêpe de Mamaloe of een cocktail aan de CuBar, bij Barrio Cantina was je aan het juiste adres.

In een minitruck zorgde een dj voor vrolijke tunes, de kinderen konden hun pret niet op bij de randanimatie die voor hen voorzien was, zodat dit evenement meerdere generaties wist aan te spreken.

(SVV – foto SVV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier