Food Farm Fiësta is groot succes

Er kwam heel wat volk opdagen. © JP
Redactie KW

Op initiatief van ‘Veurne Toe Koer’, die als vereniging het economisch gebeuren in groot Veurne wil stimuleren, nam ‘Food Farm Fiësta’ gisteren en vandaag de Grote Markt van Veurne in.

Het concept is eenvoudig en lokt heel wat bezoekers: er is een minidorp gebouwd waar je een massage kan krijgen, de barbier kan bezoeken en vooral kunt genieten van diverse hapjes en lekkere drankjes. Een whiskybar, een ginbar en een drankstand met frisdranken, bieren en (schuim)wijnen staan klaar zodat de klant geen dorst zou hebben. Iedereen kan ook kiezen uit speciale hamburgers, visgerechtjes, tapa’s en vegetarische gerechtjes.

Penningen

Mensen staan recht aan de partytafels of kunnen zitten in een knusse zetel of aan de tafels, die zowel overdekt als in open lucht staan. De Muziek is zomers, zoals het weer! (gisteren dan toch…) Alles wordt betaald met penningen, die aan de centrale kas verkocht worden tegen 1 euro. Teveel opgenomen penningen worden met de glimlach terug betaald. Vandaag is er het vervolg van dit initiatief.

(JP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier