Fitnessketen sluit van ene op de andere dag de deuren in Menen

Redactie KW

Op donderdag 26 november kregen heel wat leden van Oxygen Menen rond 22.30 uur een bizarre mail in hun mailbox. Bleek dat hun favoriete sportclub de deuren sloot en de leden voor hun begrip dankte.

Christine Depoortere, een van de vele gedupeerden, reageerde verrast toen ze vorige vrijdagmorgen haar mails las. Oxygen meldde dat door aanhoudende onenigheid met de eigenaar/verhuurder ze de fitnessclub naar Kortrijk verhuisden. Ze wezen er de leden meteen ook op dat hun huidige abonnement in alle Oxygen-filialen geldig bleef. Christine Depoortere stuurde meteen een mail naar Oxygen dat haar meldde dat ze met haar abonnement naar Kortrijk kon gaan sporten. “Voor mij is dat 16km heen en 16km terug… Dat is te ver. Ik had mijn dochter ook een abonnement cadeau gedaan. Zij studeert in Mechelen en kan het daar nu gebruiken. Bij Oxygen gingen ze ermee akkoord om mijn abonnement op haar naam te plaatsen.”

“Blijvende onenigheid”

Freek De Fraeye van Oxygen: “Door blijvende onenigheid met de eigenaar van het pand in Menen, het uitblijven van een deftig huurcontract en het schenden en vernielen van onze logo’s waren wij genoodzaakt om een snelle beslissing te nemen. We doen dit met spijt in het hart. Zelf verliezen we ook honderdduizenden euro’s aan investeringen.”

(Lien)

Lees ook hierover in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode De Leie

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier