Fifty-One Club Westkust schenkt Wombat aan het Zwin Natuurpark

© DM
Redactie KW

Om mensen met een verminderde mobiliteit de kans te geven om het ganse natuurpark te bezoeken, investeert het Zwin Natuurpark zowel in een toegankelijke infrastructuur als in noodzakelijke voorzieningen zoals de Wombat.

Deze rolstoel met brede banden laat toe om zonder problemen tot in de Zwinvlakte te geraken. Fifty-One Club Westkust is bereid gevonden om dergelijke Wombat te sponsoren. In het kader van zijn Dienst aan de Gemeenschap maakten ze een deel van de opbrengsten van het jaarlijks concert hiervoor vrij. Met deze sponsoring ondersteunt Fifty-One Club Westkust het Zwin Natuurpark in het kader van het uitbouwen van de toegankelijkheid voor minder mobiele personen.

“Het is de eerste service club die hiervoor samenwerkt met het Zwin Natuurpark“, aldus Zwin-directeur Ina De Wasch. “De schenking past perfect bij het beleid dat we willen voeren om een zo ruim mogelijk publiek zo dicht mogelijk bij de natuur te brengen. Het Zwin Natuur Park beschikt momenteel over drie Wombats die gratis uit te lenen zijn aan de onthaalbalie. De ontlening heeft veel succes, dus reserveren in aangeraden. De begeleider van een mindervalide persoon krijgt gratis toegang.”

(DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier