Felipe Gedoz (Club Brugge) geeft aftrap voor damesderby tussen Club en Cercle

26/07/16 om 21:34 - Bijgewerkt om 21:34

De tweestrijd tussen Club en Cercle Brugge wordt elk jaar op de slotavond gehouden van de wijkfeesten van deze buurt in de binnenstad van Die Scone.

Felipe Gedoz (Club Brugge) geeft aftrap voor damesderby tussen Club en Cercle

Club Brugge-speler Felipe Gedoz gaf de aftrap van de damesderby van De Verloren Hoek. Iets wat de ladies van blauwzwart duidelijk een boost gaf, want ze wonnen van Cercle met 3-1.

Langs de Vesten trekken dames uit de wijk een plunje van blauw- of groenzwart aan en geven elkaar partij. Eigen aan deze volkse feesten voltrekt deze partij zich in een kolderieke sfeer. Wijkburgemeester Noël Bullaert nam de arbitersfluit ter hand en Werner Cerisier gaf in sappig Brugs hilarisch commentaar.

Ook dit jaar werd dit voetbalfestijn door honderden mensen gesmaakt. En de uitslag? Club haalde het overtuigend met 3-1, met blauwzwart-lady Cindy Beerlandt in een uitblinkersrol. Na de match vormde een optreden van covergroep Edje Ska en De Pilchards nog de kers op de taart van deze wijkfeesten die dit jaar bijzonder succesvol waren.

(svv - foto svv)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!