Felgesmaakte nieuwjaarsreceptie in OC Aalbeke

© EDB
Redactie KW

In het OC Aalbeke toosten de inwoners op het nieuwe jaar. Burgemeester Vincent Van Quickenborne (Open VLD) loofde de Aalbekenaren voor hun engagement.

Op de nieuwjaarsreceptie voor alle Aalbekenaren droomde Filip Santy, voorzitter van het beheerscomité, over een duurzame verbouwing van het OC volgens de noden van verenigingen en gebruikers in de 21ste eeuw, over een vlottere dienstverlening in de OC’s waar het personeelstekort opgelost wordt, en over de invulling van OC en kerkgebouw.

Burgemeester Vincent Van Quickenborne was dankbaar voor de 11 buurtcomités in Aalbeke en voor het SAFE-netwerk dat binnenkort opgestart wordt. Hij was ook trots op het tot stand komen van Unizo Zuid, de werken in de Berg- en de Vondelstraat, de trage wegen die een naam kregen en voor ‘t Aaltje, het krantje dat als beste dorpskrantje uit een enquête kwam. Hij gaf ook een pluim voor de werken aan de loods van de Chiro, de busjes die tussen Aalbeke en Rollegem zullen rijden en voor het geduld van de Aalbekenaren bij de patrimoniumstudie.

Na de toespraken konden de aanwezigen genieten van een drankje en een kaas-fruitbordje. We zien v.l.n.r. Lieve Devolder, Annie Vermeulen, David Carein en Elsie Simoens. (Foto EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier