Feestcommissie Houtem benoemt Alfons D’Hert tot erevoorzitter

Op de foto zien we de erevoorzitter, Alfons D'Hert met het huidige bestuur namelijk Manu Desaver, Wim Maertens, Jeroen Leuridan, Renaat Joye, Katy Deveycx, Bjorn Vanderbrigghe, Ilse Vandenbussche en Daniël Moeyaert. Hendrick Galle, ook lid, kon niet aanwezig zijn. (Foto CCV)
Redactie KW

“Na 52 jaar bij de feestcommissie actief bezig te zijn, ga ik met pensioen,” vertelt Alfons D’Hert.

Alfons leidde als voorzitter 20 jaar lang de activiteiten in Houtem in goede banen. Samen met de nieuwe voorzitter, Manu Desaver, gaat Alfons in gedachten terug naar het verleden toen de feestcommissie nog een slalomwedstrijd organiseerde. Dit was een autowedstrijd rond het dorp (Sacramentstraat, Dorpstraat, Westmolenstraat) in samenwerking met de autoclub Leopard.

Fanfare

“Ook onze Sint-Maartensstoet was en is altijd een groot succes”, zegt hij. “Na de verzameling aan ‘de Troenke’ gaat de stoet, onder begeleiding van de fanfare ‘Houtemnaere bluft tegaere’ doorheen het dorp. Daarna krijgt elk kind een zakje vol lekkers van de Sint en wordt de winnaar van de mooiste biet bekendgemaakt.”

De feestcommissie kijkt alvast uit naar hun toekomstige activiteiten zoals de 32ste rommelmarkt (29 mei), de oldtimerrondrit (24/08), de tractorparade (5/10) tijdens de Houtemse kermis…

(CCV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier