Families kunnen Koelibri-festival in autoloos Tielt wel smaken

18/09/16 om 17:01 - Bijgewerkt om 17:00

Familiefestival 'Koelibrie' toverde het Tieltse stadscentrum op (autoloze) zondag om tot een ware cultuurspeelplaats en daar kwam best veel volk naar kijken.

Families kunnen Koelibri-festival in autoloos Tielt wel smaken

Heel wat families zakten af naar het Generaal Maczekplein. © RDV

Op het Generaal Maczekplein konden kinderen zich laten coifferen in Kaatjes Kinderkapsalon, zich laten grimeren, een hippe tattoo laten zetten door Theater Savooi of luidkeels meezingen in de Car-A-Oke caravan van Bronks. Over het muurtje was Tuin de Brabandere het decor voor een zoektocht naar Adam en Eva door Compagnie Frieda en een tripje in de droomwereld van Baraque Future door Theater Tieret.

De vertelcaravan bij de Bib en 'Tal en Thee' in de Muziekschool focusten op de allerkleinsten, terwijl in de Europahal 'Les Soeurs' dan weer een apart spektakel vol lange (poppen)benen garandeerden.

De Tieltse markt en centrumstraten waren voor de gelegenheid autovrij gemaakt en veel Tieltenaren wilden dat duidelijk eens aan de lijve ondervinden.

(RDV)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit