Familie, vrienden en kennissen nemen in Kortrijk afscheid van Jens

Redactie KW

Zaterdagmorgen is in crematorium Uitzicht emotioneel afscheid genomen van Jens Vanderheeren (25) uit Ingelmunster, die vorige zaterdag overleed bij een tragisch verkeersongeval op de ring rond Meulebeke. Een tegenligger week van zijn rijvak af en reed frontaal in op de bestelwagen van Jens.

Zowel de aula van crematorium Uitzicht, waar de uitvaart plaatsvond, als de naastgelegen zaal waren ruimschoots te klein om iedereen comfortabel de dienst, die bijna twee uur duurde, te kunnen laten bijwonen. Tijdens de dienst kwamen naast de schoonbroer, zus en dooppeter van Jens ook heel wat vrienden aan het woord die ‘Jenske’ herinnerden als een spontane, lachende, hulpvaardige jongeman met gouden werkershanden.

Familie, vrienden en kennissen nemen in Kortrijk afscheid van Jens

Tijdens de dienst waren nummers te horen van onder meer Stan van Samang, Celine Dion en Gerry & The Pacemakers. Sarah en Nathalie hadden dan weer het nummer See You Again van Wiz Khalifa feat. Charlie Puth speciaal ingezongen voor hun overleden schoonbroer. Doorheen de uitvaartdienst werden ook geregeld foto’s vertoond vanaf de geboorte van Jens tot nu. Na de dienst verzamelden alle aanwezigen op het grasveld naast het crematorium om er witte ballonnen op te laten.

(NSK – foto’s NSK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier