Familie uit Gits telt 6 vrouwelijke viergeslachten

Redactie KW

Aan de basis staat Paula Wallays (86), centraal op de foto, die als weduwe van Marcel Deceuninck in Gits woont.

Rechts van Paula herkennen we haar dochter Marijke Deceuninck (58), die getrouwd is met Hubert Vanacker en eveneens in Gits woont. Rechtsboven poseert haar dochter Sophie Vanacker (35), die trouwde met Karl De Meyer en naar Torhout trok. Zij zorgen voor drie van de zes vrouwelijke viergeslachten: Fleur (6) staat rechtsonder, Noor (4) zit rechtsboven in de armen van ma Sophie, Saar (2) zit rechtsonder op de schoot van oma Marijke.

Links van stammoeder Paula zit dochter Marleen Deceuninck (56), die getrouwd is met Hendrik Vandeweghe, ze wonen in Ardooie. Hun oudste dochter Lies Vandeweghe (31) staat links boven op de foto. Lies trouwde met Bjorn Debackere, ook zijn wonen in Ardooie. Zij zorgen voor twee vrouwelijke viergeslachten: Pauline (7) herken je vooraan als tweede van links en Felice (2 maand) zit op de schoot van jaar overgrootmoeder Paula.

De tweede dochter van Marleen is Tine Vandeweghe (29). Ze poseert centraal achteraan op de foto. Tien trouwde met Jurgen Vandemaele, ze wonen in Sint-Eloois-Winkel. Hun dochter Anouck (5), links onderaan de foto bij oma Marleen, maakt het zestal vrouwelijke viergeslachten compleet.

(JD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier