Familie-acteur Jef De Smedt krijgt 1.500 euro overhandigd in Otegem

04/09/16 om 14:39 - Bijgewerkt om 14:39

Zaterdag werd tijdens Otegem-kermis de zesde Barbe d'Or-run georganiseerd. Onder een stralend zomerzonnetje startten ruim 300 deelnemers.

Familie-acteur Jef De Smedt krijgt 1.500 euro overhandigd in Otegem

Op de foto de organisatoren met Jef De Smedt tijdens de overhandiging van de cheque. © GV

Ook het 'Hartteam', waarvan voorzitter Jef De Smedt (alias Jan Van den Bossche) nog enkele Familie-acteurs als Cathérine Cools (alias Leen) meebracht, nam deel. De opbrengst ging namelijk volledig naar kinderen met de ziekte van Crohn, een ontstekingsziekte aan het darmkanaal. Het is ook dit doel dat het Hartteam wil steunen. Met enige fierheid konden de organisatoren een cheque van 1.500 euro overhandigen aan Jef De Smedt.

De acteur had op zijn beurt ook goed nieuws te melden. "Wij waren hier al enkele keren aanwezig en worden steeds goed ontvangen. Volgend jaar komen we met ons Hartteam opnieuw aan de start", klonk het. Meteen ook een hart onder de riem van de organisatoren, die zo een bevestiging krijgen dat ze een goede organisatie hebben.

(GV)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!