Famiflora herenigt Loes (3) met verloren lievelingsknuffel Krabbel

25/11/14 om 15:54 - Bijgewerkt om 15:54

Bron: Kw

Menig ouder weet wat een van de grootste drama's in een gezin kan zijn : het verloren raken van de lievelingsknuffel van zoon- of dochterlief.

Famiflora herenigt Loes (3) met verloren lievelingsknuffel Krabbel


Ook Debbie uit Marke kan er nu over meespreken. "Op zondagmiddag raakte dochtertje Loes (3) in Famiflora in Moeskroen haar lievelingsknuffel kwijt", vertelt ze. "Samen met mijn man hebben we nog twee keer de gigantische winkel afgelopen, maar van Krabbel was geen spoor meer." Het verdriet bij Loes was groot. "Zelfs 's avonds bleef ze met traantjes in de ogen herhalen: 'Mama, het is wel jammer van Krabbel, hé'."

Vervangknuffel

Intussen werden de grootouders op pad gestuurd om een vervangknuffel te halen. "Gelukkig is haar lievelingsknuffel een konijntje van Studio 100 en dus vrij makkelijk te verkrijgen", gaat mama Debbie verder. "Maar de vervangknuffel was toch niet helemaal hetzelfde. De eerste Krabbel had papa gewonnen op de kermis in Kortrijk en dat maakte het voor Loes toch wel heel bijzonder."

Zoektocht personeel

's Anderdaags stuurde Debbie een mail, inclusief met een printscreen van de knuffel, naar Famiflora. "Onmiddellijk kreeg ik een berichtje dat het personeel op zoek zou gaan naar de knuffel. En enkele uren later kreeg ik een berichtje van de winkel dat Krabbel teruggevonden was en klaar zou liggen aan het onthaal. Tot grote opluchting én dankbaarheid van ons en van Loes. We hadden niet gedacht dat we de knuffel nog zouden terugvinden."

En wat is er intussen gebeurd met de vervangknuffel? "Ik had gehoopt dat ik nu een reserve had, maar Loes loopt nu rond met twee Krabbels." (lacht)

(ON)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!