Fairtrade geschenken tijdens Oxfam Cadeaudagen

Redactie KW

Tijdens het weekend van 13 en 14 december vonden in DC De Zonnebloem de jaarlijkse cadeaudagen plaats. Iedereen kon er wel een geschenkje, kaarsen, juwelen, wijn, koffie en thee, kinderspeelgoed, bureelmateriaal, fruitsap, handtassen, honing, chocolade, …, vinden naar eigen smaak en budget.

Voor het organiseren van deze tweedaagse geschenkenbeurs kon Oxfam terug rekenen op de vele vrijwilligers. Wie wil meewerken aan een rechtvaardige wereldhandel, een boontje heeft voor het Zuiden of op zoek is naar een zinvolle vrijetijdsbesteding, kan zich zeker aanmelden als vrijwilliger aan bij Oxfam Veurne. Je bent er van harte welkom. Het takenpakket bestaat uit onder andere het verzorgen van de etalage, het op poten zetten van de website en up to date houden, boekhoudkundige taken, het openhouden van de winkel, meedenken rond vorming, educatie en politieke actie, en nog zoveel meer.

Wie zich dus geroepen voelt en wat vrije tijd over heeft, kan en mag zich aanmelden via veurne@oww.be, oxfamfoon: 0495 25 64 58 of in de winkel, Astridlaan 52 in Veurne.

Op de foto zien we enkelen van de vrijwilligers namelijk Frank Vandooren, Lut Vanholme, Germaine Vansteene, Gudrun Devlieghere, Erna Delancker, Lieve Biesbrouck, Gonda Maesen, Lief Lauryssens, Nele Becue, Annette Van Ooijen, Annemie Geeraert en Anne Magis. Uiteraard zijn er nog andere vrijwilligers die momenteel niet aanwezig waren.

(CCV – foto CCV)