Facebook zocht massaal mee naar deze man: "Dankzij jullie is mijn papa terug thuis"

09/12/14 om 21:26 - Bijgewerkt om 21:26

Bron: Kw

Marc Van De Putte uit Brugge was sinds deze morgen vermist. Zijn dochter slaakte een noodkreet op Facebook en dat heeft blijkbaar geholpen.

Facebook zocht massaal mee naar deze man: "Dankzij jullie is mijn papa terug thuis"

Foto Facebook/Stéphanie Van De Putte

"Wie heeft mijn papa gezien? Hij is weg tussen 7 uur deze morgen en 12 uur deze middag in Brugge Sint-Michiels. Hij heeft vermoedelijk een rode jas aan en witte schoenen, meer weten we niet. Als je hem gezien hebt laat iets weten aub."

Die boodschap postte Stéphanie Van De Putte dinsdag kort na de middag op haar profielpagina op Facebook. Al gauw werd de noodkreet tot zo'n 400 keer gedeeld.

Dinsdagavond postte de jonge vrouw dan een update met goed nieuws op haar profielpagina. "Iedereen die mee helpen zoeken heeft naar mijn papa wil ik even oprecht bedanken voor de massale steun en berichtjes die we gekregen hebben en krijgen. Dankzij jullie is mijn papa terug thuis", laat Stéphanie Van De Putte weten. "We hebben nog een lange weg te gaan, maar komen er wel. Dit is in elk geval een begin. Het is niet omdat hij 'vlug' terug thuis is, dat er niets aan de hand is geweest. De politie nam zijn verdwijning heel serieus en is met man en macht op zoek geweest. De domme commentaren probeer ik achter mij te laten, alleen al omdat ik verschoten ben hoe weinig dat er maar waren in vergelijking met de steun die we kregen. Aan iedereen nogmaals heel erg bedankt. Dit vergeet ik nooit meer."

(FJA)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!