Extra evenementen voor zieke Maik Van Beversluys

Redactie KW

De organisatie KeVaLi organiseert de komende maanden nog evenementen voor Maik Van Beversluys, die vecht tegen een spiertumor.

Een eerste luik is de spaghettiavond die op zaterdag 21 februari plaatsvindt in Bistro Nouvelle in de Brugsesteenweg. Daarnaast organiseert KeVaLi op zondag 15 maart een rommelmarkt op de parking nabij het Dino Center. De rommelmarkt gaat gepaard met een carwash. Terwijl de bezoekers zoeken naar hebbedingetjes, krijgt hun auto een goede wasbeurt. De wafelbak van enige tijd geleden was zo’n succes dat ook tijdens de rommelmarkt opnieuw wafels zullen verkocht worden. Maik zal zelf even een kijkje komen nemen.

Benefietavond

Op zaterdag 31 maart is er tenslotte de grote benefietavond in de Expo Hallen. De organisatoren delen het benefiet in drie verschillende delen op. De avond begint met getuigenissen van mensen die kanker overwonnen en een arts. Daarna is er een optreden van The Crazy Entertainers en een verrassingsartiest. De avond wordt afgesloten met een fuif met onder andere Teka B en een gekend dj-duo. Tijdens de benefietavond zullen ook de verschillende donaties bekend gemaakt worden. Kaarten kosten 5 euro en zijn in voorverkoop verkrijgbaar via Froggie’s Take Away en Albert Heijn Roeselare.” (Bert Feys)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, weekbode Roeselare