Ex-directeur van Focus en WTV wordt coördinator communicatie bij de stad Tielt

Foto RN © KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Lieven Vancoillie

Nick Demey (51) wordt de nieuwe coördinator communicatie en dienstverlening van de stad Tielt. Ellen Devriendt (35), die nu op het kabinet van Geert Bourgeois werkt, wordt directeur Mens.

De stad Tielt heeft een aantal nieuwe topfuncties in de administratie ingevuld. Huidig stadsjurist Wouter Mouton wordt de nieuwe directeur Ruimte. Aan het hoofd van de cluster Mens (bevoegd voor de diensten burgerzaken, toerisme, sport, cultuur…) wordt Ellen Devriendt uit Sint-Eloois-Vijve (Waregem).

Op vandaag werkt Ellen Devriendt als kabinetssecretaris bij Vlaams minister-president Geert Bourgeois. Ze studeerde communicatiewetenschappen aan de Universiteit Gent. Ze was in 2012 nog lijsttrekker van de N-VA in Waregem. Ze zetelde tot enkele jaren geleden voor N-VA in de gemeenteraad van Waregem.

Nick Demey uit Dentergem vult de nieuwe functie van coördinator communicatie en dienstverlening in. Hij werkte in het verleden voor bekende bedrijven campagnes uit, zowel in de geschreven als in de audiovisuele sector.

In het voorjaar van 2016 werd hij aangesteld als directeur van de regionale televisiezender Focus en WTV door de Regionale Media Maatschappij. Enkele maanden geleden werd die samenwerking beëindigd. Bij de stad Tielt gaat hij vanaf begin volgend jaar de communicatie beter stroomlijnen en een nieuw dienstverleningsconcept verder uitrollen. (LVA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier