Eerste Ladiesnight in Ieper is al bijna uitverkocht

We zien voorzitter Peter De Groote van de vzw Centrummanagement Ieper, schepen Katrien Desomer en projectmanager van ECM Kris D'huysser. © dvdb
Redactie KW

Er zijn, een week voor het evenement, alleen nog 15 viptickets beschikbaar. Alle andere kaarten zijn al de deur uit gevlogen.

De Ladiesnight vindt plaats in het ‘volledige’ Perron bij het station van Ieper. De benedenverdieping wordt omgetoverd tot een echte fashion zone: geen traditionele modeshow of beursstanden dus, maar een ‘belevingsplein’. Om dat in goede banen te leiden wordt een beroep gedaan op Véronique De Kock.

Op de bovenverdieping wordt gekozen voor een food & beverage zone. Daar zal elke dame een glas bubbels aangeboden krijgen. Aan elk glas bubbels hangt ook een diamant, waarvan slechts één op de 700 een echte diamant is. Inclusief het opzetstuk heeft die een waarde van 1.250 euro. In deze zone zal Geena Lisa tijdens een workshop uitgebreid ingaan op wat volgens haar de drie pijlers van gezondheid zijn. Vanaf 22 uur is het de beurt aan Bjorn Verhoeven (2Be en Joe FM) voor een dj-set tot 1 uur.

Wie er niet genoeg van krijgt, kan daarna terecht in Les Halles voor een after party met dj Joske. In Het Perron zal ook een mystery guest aanwezig zijn. De dames die een vippakket boekten, krijgen tussen 19.45 en 20 uur een exclusieve meet en greet. Daarnaast gaat iedereen naar huis met een goodiebag, met een minimumwaarde van 25 euro.

De avond is enkel toegankelijk voor dames. Voor deze organisatie werd een beroep gedaan op ECM (Events Consultancy Marketing) van Kris D’huysser. Tickets kunnen nog besteld worden via de website.

(dvdb)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier