"Eerste keer Moederdag... gewoon fantastisch!"

08/05/16 om 09:46 - Bijgewerkt om 10:17

Nadine Vaneeckhoutte (44) mag zondag voor het eerst Moederdag vieren. Zes maanden geleden verwelkomde ze samen met haar man Geert Vandewoude twee adoptiekinderen: de Thaise tweeling Anoa en Nata. Na 19 mislukte in-vitrobehandelingen en een adoptieprocedure van ruim vijf jaar, mogen Nadine en Geert zich sindsdien officieel mama en papa noemen.

"Anoa en Nata zien er lief uit, maar we kunnen je garanderen dat het dulle grietjes zijn", lachen Geert en Nadine. Poseren voor de foto vinden ze niet zo leuk, buiten ravotten met hun nieuwe mama en papa is veel plezanter. "Het lange wachten heeft ons bloed, zweet en tranen gekost, maar nu kunnen we stellen: het was het wachten meer dan waard", zegt het koppel. Ze werken samen als zelfstandig tuinaannemer en wonen langs de Burgweg in Oostvleteren. "We zijn al een koppel van toen ik 17 was", opent Nadine. "Sindsdien zijn we onafscheidelijk. We werken elke dag samen buiten en als het weer wat minder is, zetten we ons aan tafel om de administratie in orde te brengen."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!