Eerste editie KIDS#LOL in Heule een succes

© KD
Redactie KW

130 kinderen waren een namiddag lang door het dolle heen en beleefden veel #LOL. De opvolger van het voormalig kinderevent BONK is een schot in de roos.

“Dit event is voor herhaling vatbaar. Een leuke start van de nieuw reeks kindernamiddagen, die we jaarlijks gaan organiseren”, zegt de voorzitter van oc De Vonke, Nic Cattebeke.

Het ruime aanbod zoals onder meer de death ride, het boogschieten, vlottenbouw, circus workshop, goochelaars… Alle activiteiten konden doorgaan daar de zon de organisatie gunstig was. “Het was een inderdaad een risico maar we hadden, bij regen, alternatieven achter de hand. Voor de kinderdisco was het net iets te warm. Ons verwenaanbod voor de kinderen met een drankje, een ijsje en de niet te versmaden oliebollen vielen in de smaak” aldus de voorzitter.

Eerste editie KIDS#LOL in Heule een succes
© KD

De ouders en toeschouwers konden genieten van het terras. Tenslotte werd de namiddag afgesloten met een gratis drank door de stad aangeboden ter gelegenheid van de opening van het pleintje. Deze ging deels verloren in de drukte van de spelende kinderen. Kinderen de baas en politici, die enkel kwamen voor pronk en pers, waren eerder de eindgeneriek van deze prachtige namiddag.

(CH/foto’s KD)