Een zomer vol sociale media dankzij jobstudenten in Koksijde

Je kan Sophie, Zoë en Manon herkennen aan hun felblauwe K-trui. © EDK
Redactie KW

Deze zomer staan er weer heel wat mooie evenementen op het programma in Koksijde. Om de beleving te versterken, zet het gemeentebestuur van Koksijde voor het eerst drie socialemediajobstudenten in.

Sinds maandag 2 juli verschijnen de studenten in het straatbeeld. Ze zullen onder andere evenementen aankondigen, een sfeerverslag brengen, nieuws of andere belangrijke info doorgeven via de socialemediakanalen van de gemeente… Ze zullen aanwezig zijn op topevenementen, tonen de verborgen parels in Koksijde en plaatsen Koksijde in de kijker op een leuke, speelse en aantrekkelijke manier.

De jobstudenten nemen onder andere de Facebookpagina van Koksijde-Oostduinkerke volledig over, net als Twitter en Instagram. Ze starten ook een zomersnapchat. Daarnaast staan ze ook in voor de monitoring van berichten.

De drie jobstudenten volgen elkaar op tijdens de zomermaanden. Je kan Sophie, Zoë en Manon herkennen aan hun felblauwe K-trui (hoodie) of K-shirt. Bovendien krijgen ze ook een badge mee om zich kenbaar te maken.

(EDK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier