Een blik achter de profielfoto tijdens social media-event #IRSL in Roeselare

Redactie KW

Meet & Tweet, een netwerkevenement voor Roeselaarse twitteraars is al aan de zevende editie toe. Bij uitbreiding waren ook instagrammers, vloggers en bloggers naar het kenniscentrum op De Munt afgezakt.

ARhus bleek dé uitgelezen plaats om er deze liveontmoetingen te laten plaatsvinden. “Wij zetten ons in voor zowel de fysieke als de digitale wereld, die geen tegengestelden zijn, maar elkaar perfect kunnen aanvullen”, aldus algemeen directeur ARhus Yves Rosseel. Gene Vangampelaere is samen met Tim Vanholle drijvende kracht achter Meet & Tweet.

Gene nam tijdens #IRSL een nieuw gesprek op voor Roeselize.me, zijn online stadspodcast. Dit online radioprogramma belicht elke maand een markante figuur uit Roeselare aan de hand van een spontaan gesprek. Burgervader Kris Declercq kwam hiervoor graag op de afspraak.

Daarnaast was er een workshop Start-to-vlog met de Roeselaarse vloggers Witten Vlogt (Steven Dewitte) en Meraki (Chloë Dumortier), een Instameet mét Instagramwedstrijd en expo, een CoderDojo introductie en DIGIE café. Meet & Tweet bleek wederom een schot in de roos voor ontmoetingen tussen sociale mediaprofielen.

(BC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier