Eccentric Foundation schenkt 2.500 euro aan ‘Kleine Dennen’

Schepen Anthony Wittesaele en Louis Reichman in het gezelschap van de verantwoordelijken van de Kleine Dennen. © DM
Redactie KW

De voorziening voor bijzondere jeugdzorg zal de centen gebruiken voor de aankoop van een televisie en vakantie-activiteiten.

De openingsavond van Eccentric 2015 stond symbool voor de lancering van deze Eccentric foundation. Door de ondersteuning van ‘Kleine Dennen’ in Knokke-Heist wil Eccentric zijn steentje bij te dragen. De Eccentric foundation schonk woensdagvoormiddag officieel een cheque ter waarde van 2.500 euro.

“Samen met de gemeente Knokke-Heist hebben wij gekozen voor deze VZW. Dit is een weloverwogen keuze voor een lokaal initiatief”, vertelt Eccentric patron Louis Reichman.

Bijzondere jeugdzorg

Kleine Dennen is een voorziening voor bijzondere jeugdzorg die kinderen opvangt die zich in problematische opvoedingssituaties bevinden. Zij heeft een erkenning voor 18 kinderen/jongeren van 0 tot 18 jaar en bieden een individueel en op maat begeleidingsaanbod aan en ondersteunen de context (ouders, familie,…. ) in hun hulpvragen.

De gift zal aangewend worden om een nieuwe televisie aan te kopen in de leefgroep. Daarnaast zullen ze er activiteiten mee financieren (pretpark, kinderboerderijen,…) tijdens hun vakantieweek in de Ardennen.

(DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier