Duo loopt 67 km lange kustlijn af voor het goede doel

Redactie KW

Op maandag 21 juli zullen Maxim Wouters en Michiel Langbeen de 67 km lange Belgische kustlijn aflopen ten voordele van Think-Pink, de nationale borstkankercampagne.


Ze vertrekken ‘s morgens aan het standbeeld Leopold I in De Panne en zullen hun tocht richting Knokke om 9.30 uur inzetten. Ze verwachten daar tegen 22 uur aan te komen.

Even halt voor BK gsm-werpen

Deze twee jonge lopers zullen op de fiets gevolgd worden door onder andere de vader en jongere broer van Maxim en enkele familieleden van Michiel. ‘s Middags zullen zij halt houden op het strand van Middelkerke om hun kans te wagen op het Belgisch Kampioenschap gsm-werpen dat ten voordele van Think-Pink wordt georganiseerd.

Maxim: “Met onze bijzondere loopuitdaging willen we aandacht vragen voor de strijd tegen borstkanker en het werk van Think-Pink steunen.” Iedereen is welkom om hen te komen aanmoedigen of om een stukje mee te lopen. Michiel en Maxim hopen een flinke som bijeen te lopen.

Bijdrages kunnen gestort worden op het rekeningnummer van Think-Pink met vermelding ‘sponsoring Michiel & Maxim, 21 juli.’