Duikers zoeken dinsdag verder naar Michael Vanassche

02/02/15 om 19:27 - Bijgewerkt om 19:27

Bron: Kw

De zoektocht naar de 18-jarige Michael Vanassche uit Moorsele, die vrijdagavond in Heule verdween, blijft zonder resultaat.

Duikers zoeken dinsdag verder naar Michael Vanassche

Gespecialiseerde duikeenheden kammen dinsdag opnieuw de Heulebeek uit. Dat meldt het parket West-Vlaanderen, afdeling Kortrijk, maandagavond.

Het was de bedoeling om maandag de zoekactie in de Heulebeek voort te zetten met leden van de civiele bescherming en duikers met een sonarboot, maar het hoge waterpeil en de sterke stroming verhinderden dat. "Dinsdag zetten we gespecialiseerde duikers in omdat dat efficiënter blijkt dan een zoektocht met sonarboot", aldus parketwoordvoerder Tom Janssens.

De duikers gaan specifiek op zoek op plaatsen waar ze menen het stoffelijk overschot te vinden. Het onderzoek blijft lopen en er worden ook nog steeds andere pistes onderzocht.

Duikers zoeken dinsdag verder naar Michael Vanassche

Vrienden hebben op eigen houtje gevaren van Kuurne tot Harelbeke in de hoop de vermiste jongen te vinden. De Heulebeek mondt uit in de Leie in Kuurne. Dan gaat de Leie verder naar Harelbeke. (Foto LOO)

Tal van vrienden en kennissen gingen maandag verder op zoek naar de jongeman die vrijdag verdween na een avondje stappen in OC De Vonke in Heule. Hij verdween even voor middernacht omdat hij zich niet zo goed voelde. Hij stuurde nog een sms'je naar zijn zus. Even later werd zijn gsm handmatig uitgezet.

(Belga/JPT)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!