Dronken man maakt het te bont in Torhout: vier keer door politie opgepakt op drie dagen tijd

Redactie KW

J.B., een jongeman van 25 uit Torhout, is van 8 tot en met 10 juli niet minder dan vier keer door de politie opgepakt in het centrum van Torhout.

De man is sowieso een vaste klant bij de Torhoutse ordediensten en kent het politiekantoor op het Hendrik Conscienceplein wellicht intussen al als zijn broekzak. Maar de voorbije dagen trok hij zijn gemiddelde duidelijk weer behoorlijk op.

Dinsdagnamiddag werd hij al dronken aangetroffen in de Viaductstraat. De politie nam hem mee naar de burelen voor verdere afhandeling, maar daar bleek dat hij te veel onder invloed van alcohol was, waarop de dienst 100 verwittigd werd. Hij werd overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis voor verdere verzorging.

Tegen woensdagvoormiddag was hij blijkbaar voldoende hersteld, want rond 10 uur werd hij opgemerkt op de parking van de Delhaize aan de Karel de Goedelaan. Hij stond er naar klanten te roepen en was alweer boven zijn theewater. De politie nam hem mee en hield hem tijdelijk bestuurlijk aan.

Dronken in een garage en in een portaal

Niet dat het hem zijn leven deed beteren, want in de vooravond werd hij dronken aangetroffen in een garage in de Fraeystraat. De man werd voor de derde keer meegenomen naar de burelen.

Donderdagvoormiddag vervolgens, rond 10.30 uur, bevond J.B. zich dronken in een portaal langs de openbare weg in de Lichterveldestraat, waar hij werd aangetroffen door een ploeg van de politiezone Kouter. Hij werd nog maar eens meegenomen en bestuurlijk aangehouden voor een korte periode.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier