Drie topgenomineerden voor Persoonlijkheid van het Jaar in Roeselare zijn bekend

Tim Boury, hier samen met burgemeester Kris Declercq, won al eerder de titel van Persoonlijkheid. © (Foto SB)
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Sterrenkok Tim Boury, dokter Willem Stockman en verpleegster Liesbeth Moortgat zijn genomineerd voor Persoonlijkheid van het Jaar tijdens de Roeselare Awards. De winnaar wordt op zaterdag 27 januari bekend gemaakt.

Op zaterdag 27 januari is er de 21ste editie van de Roeselare Awards. Daarbij worden er awards uitgereikt in tal van categorieën. Het hoogtepunt is de award voor Persoonlijkheid van het Jaar. Het Awardscomité stelde een longlist samen waaruit de mensen drie topgenomineerden konden nomineren.

De stemmen zijn ondertussen geteld en de drie genomineerden zijn bekend. Het gaat om Liesbeth Moortgat, zij werd verkozen tot Nurse of the Year 2017, dokter Willem Stockman, voortrekker nieuw gefusioneerde spoedgevallendienst AZ Delta, en Tim Boury die dit jaar zijn tweede Michelinster behaalde. Tim Boury is al verschillende keren genomineerd geweest én werd zelfs al eens verkozen tot Persoonlijkheid van het Jaar.

Op het gala in het Fabriekspand wordt de uiteindelijke winnaar uit de drie slotgenomineerden verkozen door de aanwezigen via een stemming

Alle info: www.roeselare-awards.be.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier