Drie jaar wachten op bestelde schoenen: “Ondertussen vier maten grotere voeten”

Conny De Troyer en haar zoon Robbie. © Foto Facebook
Redactie KW

Een levering kan al eens wat op zich laten wachten. Maar het paar schoenen dat Conny uit Loppem kocht, lijkt toch heel extreem te zijn. Zo’n drie jaar nadat ze die online kocht, kreeg ze een mail om te zeggen dat de levering onderweg is.

Conny De Troyer (64) uit Loppem kreeg woensdag een mail om te melden dat de schoenen die ze online voor haar zoon kocht verzonden zouden worden. Weinig opmerkelijks, ware het niet dat ze die meer dan drie jaar geleden bestelde. “Die schoenen zijn maat 41,5, maar ondertussen is mijn schoenmaat al 45“, zegt haar zoon Robbie Van Wesemael (17) met een lach.

Op 1 mei 2014 vond Conny, de zaakvoerster van café ‘t Jagershof in Loppem, dat het tijd was voor nieuwe schoenen voor haar zoon. Op het internet vond ze een paar van het merk New Balance op de Amerikaanse website iOffer.com. Voor dertig dollar kon ze de schoenen niet laten passeren en ze besloot om het paar te kopen. Maar wekenlang bleef het stil rond de schoenen. “Ik stuurde enkele mailtjes naar die website om te vragen waar ze bleven”, zegt Conny. “Maar ik kreeg nooit antwoord. Ik ging er dan eigenlijk ook van uit dat ik mijn geld kwijt was en dus werd opgelicht. Balen, maar ik had me er bij neergelegd.”

Bestelling verstuurd

Tot Conny woensdagmorgen – dus meer dan drie jaar later – toch een mailtje kreeg. “Uw bestelling is verstuurd”, stond er doodleuk te lezen naast een foto van de schoenen in kwestie. De voorziene leverdatum is tussen 21 en 28 juni. “Ik ben nu wel benieuwd of ze ook effectief geleverd zullen worden“, zegt Conny. “Veel zijn we er alleszins niet meer mee, want mijn zoon zijn voeten zijn serieus gegroeid.”

Maar het paar terugsturen ziet Conny ook niet direct zitten. “Ik vertrouw het allemaal niet meer zo goed”, zegt ze. “Straks moet ik weer drie jaar wachten voor ze me terug betalen. Neen, bedankt. Die rompslomp hoeft voor mij niet direct meer.”

(TL)

bestelling verzonden tleg.png

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier