Doris Vermoortel neemt na 41 jaar afscheid van Bond Moyson in Bredene

Redactie KW

Sinds 1 november is Doris Vermoortel officieel met pensioen na 41 jaar trouwe dienst bij Bond Moyson, waarmee ze in Bredene zowat vereenzelvigd werd.

In augustus 1973 startte Doris Vermoortel haar loopbaan bij de socialistische mutualiteit Bond Moyson. In 1985 kon Doris de overstap maken naar het kantoor Oostende, waar ze loketbediende werd. “Om vrij kort daarna opnieuw te verhuizen, nu richting thuisgemeente Bredene. In 1984 had toenmalig mutualiteitssecretaris Jacky Maes in Bredene namelijk een vast kantoor geopend waardoor de zitdagen in Bredene-Dorp en Bredene-Duinen werden afgeschaft. Burgemeester Willy Vanhooren zorgde er dan weer voor dat er ook in de Noordzeestraat een kantoor in gebruik kon worden genomen. Bond Moyson stond in Bredene vanaf dan dus letterlijk op de kaart”, vertelt Doris de geschiedenis van BM in Bredene.

Omdat mensen helpen altijd haar credo is geweest, wil Doris daarom straks graag meewerken aan enkele projecten die Bond Moyson in de steigers heeft staan, maar eerst mag de riem er even helemaal af. “Ik ben absoluut geen verwoed reiziger maar de komende weken trek ik er met manlief Marc toch een paar keer op uit. Daarna zien we wel. Het fameuze zwarte gat wacht alvast niet voor mij, want ik heb nog genoeg om handen. Vergeet niet dat ik nog altijd schepen ben in Bredene”, lacht Doris.

(MM-foto MM)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht van vrijdag 28 november.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier