Dorine en Luc stoppen met Bockor Café in Ingelmunster

Luc Savels en Dorine Vanneste zoeken een kandidaat overnemer wegens de gezondheidsproblemen van Dorine. (Foto FODI)
Redactie KW

Luc Savels en Dorine Vanneste van Bockor Café Gravenhof zijn op zoek naar overnemers voor hun zaak. Gezondheidsproblemen liggen aan de basis van de beslissing.

Dorine Vanneste (44) en Luc Savels (44) uit Emelgem baten sinds juli 2010 het café aan het Marktplein uit. Door de gezondheidsproblemen van Dorine (chronische reuma en recent hardnekkige problemen met de knie) komt er waarschijnlijk binnenkort een einde aan hun periode als uitbaters van dit bekende café.

Dorine en Luc hadden graag nog meerdere jaren doorgegaan met de uitbating, want ze hebben ondertussen het café uitgebouwd tot een trekpleister in de gemeente, waar jong en oud welkom is en dit telkens in een positieve sfeer. “Hier moet er gelachen worden. Bij ons zijn optimisten welkom, geen mensen die enkel klagen, al moet iedereen wel eens zijn zorgen kunnen vertellen”, vertelt Luc, die samen met Dorine nu op zoek gaat naar kandidaat-overnemers die het café op een gelijkaardige manier willen uitbaten.

Dorine en Luc zullen hun opvolgers begeleiden, zodat ze er net als hen een succesverhaal van kunnen maken. “Zolang we geen geschikte overnemers vinden, wijzigt er niets”, stipt Luc aan. “We blijven instaan voor de uitbating. De vele klanten en vele clubs hoeven zich dus geen zorgen te maken over de toekomst van hun stamcafé. En we hadden hier veel clubs, waaronder de wielertoeristen, de minivoetbalploegen…”

(Padi)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier