Dominique Gyselinck wint ‘Best Performance Davidoff’ in Dortmund

U herkent Dominique Gyselinck als vierde van rechts. © MDW
Redactie KW

De Knokse Dominique Gyselinck, het ‘enfant terrible’ van de Belgische sigarenwereld, heeft tijdens InterTabac, de hoogmis van de Europese tabaksindustrie in Dortmund, de felbegeerde prijs van ‘Best Performance Davidoff’ in de wacht gesleept.

Elke twee jaar organiseert het beroemde tabakshuis uit Bazel de ‘Golden Band Awards’ waarmee het de partners, distributeurs en depothouders wil belonen die het meest bijgedragen hebben tot de ontwikkeling van zijn merken. Tijdens die ceremonie wordt de ‘crème de la crème’ van het internationale distributienetwerk van Davidoff bekroond. Eén jaar nadat ze tijdens het Festival del Habano tot ‘Man van het jaar’ in de categorie Business uitgeroepen werd, verovert Dominique Gyselinck nu ook het kroontje van de ‘Best Performance Davidoff’.

“Ik ben erg blij omdat deze bekroning ons sterkt in de overtuiging dat we de juiste strategie gekozen hebben toen we beslisten om ons aanbod niet langer uitsluitend tot Cubaanse producten te beperken, maar dat via onze franchise ‘La Casa del Tabaco’ uit te breiden”, aldus Dominique. “Daarmee speelden we in op een almaar sterkere vraag vanuit de markt, die samenviel met de krachtige comeback van Davidoff nadat het enigszins van het voorplan verdwenen was.”

(MDW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier