Dj Greg Dela viert 18de verjaardag met groots dansfeest

"Het is mijn bedoeling om jong talent een kans te geven.", zegt organisator Gregory Delahaye van Breakdown. (Foto MF)
Redactie KW

Liefhebbers van drum and bass, techno, dubstep of andere elektronische klanken kunnen zich binnenkort uitleven op Breakdown in Club Nice. “Een groot uitgevallen verjaardagsfeest”, lacht organisator Gregory Delahaye (17).

“We bieden een waaier aan muziekgenres zoals house, drum and bass of dubstep. Verwacht je aan hedendaagse, commerciële beats. Er zal heel wat variatie zijn”, klinkt het bij Gregory. Hij wou voor zijn 18de verjaardag iets speciaals in elkaar boksen.

“Het evenement is wat groot uitgevallen, want ik slaagde erin enkele grote namen te boeken. Rémi Guarani is een rijzende ster in de muziekwereld en is onze headliner. Hij stond eerder al in Club Nice. De dj mag ook discotheek NOXX en enkele optredens in Griekenland aan zijn referentielijst toevoegen. Hij zal drum en bass draaien”, weet Gregory.

Thuismatch

“Dj GVQ speelt dan weer een thuismatch. Het alter ego van Gilles Vanmassenhove is een opkomend talent uit onze contreien. Je zal nog veel van hem horen. De producer luisterde al menig feestje op in de Hangaar. Hij is bovendien resident dj in Club Nice, de zaak van Niek Calcoen. Zelf zal ik ook achter de draaitafels kruipen. Mijn 18de verjaardag leek me de ideale gelegenheid om mezelf tussen enkele grote namen te smokkelen op de affiche”, lacht dj Greg Dela.

Tomorrowland

“Het wordt wat aftasten wat het geeft, maar ik heb er alvast veel zin in. We starten om 22 uur en om 5 uur zit de party erop. Rond middernacht maak ik mijn opwachting achter de draaitafels. Het is het eerste evenement dat ik organiseer, ik ben benieuwd naar de opkomst. Het is de bedoeling om jong talent een kans te geven. De muziek van sommige voorziene artiesten schopte het tot op Tomorrowland, maar de dj’s zelf zijn nog veel te weinig bekend. Daar moet dringend verandering in komen”, aldus nog Gregory Delahaye.

(MF, foto MF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier