Disney Channel Zomertour op volle toeren in Roeselare, tot die ene bui

Redactie KW

Zaterdag palmt de Disney Channel Zomertour het Stationsplein in Roeselare in. ‘s Namiddags was er heel wat animatie, vooral op maat van de kinderen. Vanavond zijn er nog tal van optredens en rond 22.30 uur wordt de dag afgesloten met een vuurwerk in ware Disney-stijl.

Roeselare is al de derde West-Vlaamse stad, na Ieper en Wenduine, waar de Disney Channel Zomertour neerstrijkt. Het Stationsplein is zaterdag de place to be. In de namiddag daagden al heel wat gezinnen op voor de vele attracties op maat van kinderen. Daarbij stonden de verschillende bekende figuren van Disney Channel centraal. Het was een gezellige drukte op het Stationsplein en even leek het droog te gaan blijven, tot een bui rond 17.30 uur roet in het eten gooide.

Vanaf 20 uur zijn er ook optredens. Ian Thomas mag dan wel afgehaakt hebben, met Lasgo, Savanna of Bandits, om maar enkele op te sommen, zijn er nog enkele fijne namen waarbij de meisjesharten ongetwijfeld een stuk sneller zullen slaan. Er worden voor het avondprogramma alvast enkele duizenden toeschouwers verwacht. Voor wie nog wil afzakken, kan parkeren perfect in de vlakbij gelegen ondergrondse parking.

De avond wordt afgesloten met een spetterend vuurwerk omstreeks 22.30 uur.

Er is overigens ook nog kermis, tot en met volgende week zondag, in het centrum van Roeselare. Voor de danceliefhebbers is er de streetparade Kamjong RSL met afsluitend feest aan de kop van de vaart.

(TD-foto’s TD)

Lees ook meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier