Disney Channel on Tour komt op 23 augustus naar Roeselare met Ian Thomas en Dean

Redactie KW

Op zaterdag 23 augustus kun je op het Stationsplein in Roeselare terecht voor Disney Channel on Tour. In de namiddag is er heel wat animatie. De dag wordt afgesloten met optredens van onder andere Ian Thomas, Dean, Lasgo of de Nederlandse Selena Gomez. Een echt Disney-vuurwerk sluit de dag af.

Om Disney Channel te promoten touren ze komende zomer door België en houden ze op zes plaatsen halt, een van die plaatsen is het Stationsplein in Roeselare. Daar zijn ze meer bepaald op 23 augustus te gast. Ze beginnen er dan al omstreeks 15 uur aan met attracties waar vooral gezinnen hun ding bij vinden. Je vindt er onder andere een kabelbaan, palmbomen om in te kruipen, een mini-cinema en springkastelen.

“Vanaf 20 uur hebben we dan optredens van een twaalftal artiesten zoals Ian Thomas, Lasgo, de Nederlandse Selena Gomez of Boycode, om er maar enkele op te noemen. De hele show wordt natuurlijk met een Disney Channel sausje overgoten. Afsluiten doen we met een knaller, letterlijk dan. We presenteren een tien minuten durend muzikaal vuurwerk op de typische Disneyklassiekers. Zoals in Disneyland Parijs”, aldus Thomas en Anne, de twee uithangborden van Disney Channel. Zij zullen er op 23 augustus ook bij zijn. Een zomerfestival voor kinderen om u tegen te zeggen!

(TD)

Lees ook meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier