Dinosaurussen veroveren Kursaal Oostende

29/06/16 om 11:21 - Bijgewerkt om 11:21

Dinos Alive, samengesteld door Mario Iacampo, laat de bezoekers sinds woensdag kennismaken met de avontuurlijke wereld van de dinosaurussen.

Dinosaurussen veroveren Kursaal Oostende

Levensechte en bewegende kolossen nemen je als in een tijdmachine mee naar een periode van miljoenen jaren terug. Het wordt een fascinerende reis naar het dierenrijk van toen de dino's nog de absolute heersers waren. Natuurliefhebbers en/of kenners van de prehistorie zullen in de schitterende decors al snel de bekende Tyrannosaurus Rex en de Iguanodon herkennen, maar er zijn nog tientallen andere soorten te ontdekken.

Elke dino in de expo is bijzonder realistisch en geanimeerd weergegeven met bewegingen, geluiden en speciale effecten. Er is voor de kinderen ook nog heel wat randanimatie, met onder meer interactieve spelletjes, een zoektocht naar dinosauruseieren, 3D-beleving en een videofilm.

Dinos Alive is elke dag te bezoeken en loopt tot 4 september. Tickets zijn te koop via www.dinosalive.be, op het nummer 070-22 56 00 en in de box office van het Kursaal.

(Rio - Foto Rio)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!