Dinosaurussen veroveren Kursaal Oostende

29/06/16 om 11:21 - Bijgewerkt om 11:21

Dinos Alive, samengesteld door Mario Iacampo, laat de bezoekers sinds woensdag kennismaken met de avontuurlijke wereld van de dinosaurussen.

Dinosaurussen veroveren Kursaal Oostende

Levensechte en bewegende kolossen nemen je als in een tijdmachine mee naar een periode van miljoenen jaren terug. Het wordt een fascinerende reis naar het dierenrijk van toen de dino's nog de absolute heersers waren. Natuurliefhebbers en/of kenners van de prehistorie zullen in de schitterende decors al snel de bekende Tyrannosaurus Rex en de Iguanodon herkennen, maar er zijn nog tientallen andere soorten te ontdekken.

Elke dino in de expo is bijzonder realistisch en geanimeerd weergegeven met bewegingen, geluiden en speciale effecten. Er is voor de kinderen ook nog heel wat randanimatie, met onder meer interactieve spelletjes, een zoektocht naar dinosauruseieren, 3D-beleving en een videofilm.

Dinos Alive is elke dag te bezoeken en loopt tot 4 september. Tickets zijn te koop via www.dinosalive.be, op het nummer 070-22 56 00 en in de box office van het Kursaal.

(Rio - Foto Rio)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit

Lees meer over: