Dino’s stappen de Dodentocht voor vzw Koester

Redactie KW

Op zijn tweede Dodentocht krijgen Jorgen Deman en zijn collega’s het gezelschap van mini-dinosaurussen. Ze stappen de 100 kilometer ten voordele van Koester, een vzw die zich inzet voor zorg in de vertrouwde thuisomgeving voor kinderen met kanker.

“Vorig jaar stapte ik de Dodentocht samen met enkele collega’s. We zamelden meer dan 8.200 euro in voor Kinderkankerdag, maar dit jaar krijgt het verhaal een persoonlijke invulling. Een collega verloor zijn zoontje Bram aan kanker“, aldus Jorgen Deman, “Tijdens de moeilijke periode tussen behandelingen door hebben hij en zijn echtgenote enorm veel steun gehad van vzw Koester, een organisatie die ouders bijstaat in thuisverzorging. Koester is een deelorganisatie van het Kinderkankerfonds. De inzameling van vorig jaar was misschien nog een ver-van-mijn-bedshow, dit jaar werd erg pijnlijk duidelijk hoe dichtbij deze vreselijke ziekte kan toeslaan.”

Elk van de collega’s koos een versie van Brams favoriete knuffel, een dino, en gaat hiermee 100 km stappen. “Een kleine stegosaurus zal mij vergezellen. Zo hopen we zoveel mogelijk mensen te overtuigen om vzw Koester te steunen, zodat zij nog vele ouders kunnen steunen in moeilijke dagen.”

Je kan een gift doen door te storten op het rekeningnummer BE02 3631 4196 9240 ten voordele van vzw Koester met de vermelding ‘TeamBram’. Giften vanaf 40 euro ontvangen bovendien ook een fiscaal attest.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier