Digitale week in Kuurne

Op de foto: Bram Deloof (schepen van volksgezondheid, integratie, ouderen en welzijn), Alessandro Cottone, Eva Vanhaecke, Rebecca Amerlinck en Jan Deprez (schepen van Financiën, toerisme, sport, communicatie en ICT) (Foto NSK) © NSK
Redactie KW

Voor het vijfde jaar op rij hebben het Sociaal Huis Kuurne en de gemeente Kuurne hun deelname bevestigd aan de Digitale Week, deze zal lopen van 19 tot 27 april.

Inwoners die zich willen verdiepen in de digitale wereld komen in de week van 19 tot 27 april ruimschoots aan hun trekken tijdens de Digitale Week. Zo is er een workshop ‘Skype’ op maandag 14 april en op dinsdag 22 april wordt een presentatie gegeven met als titel ‘WO I in beeld’. Die dag vindt ook een infomoment plaats over digitale archivering. Op woensdag 23 april worden de kinderen verwend met een workshop ‘magic desktop’ en wie nog oude videocassettes in de kast heeft staan en die wil digitaliseren wordt op 24 april verwacht in Ter Groenen Boomgaard. Op zaterdag 26 april wordt de iPad voorgesteld en de wondere wereld van de apps.

Om de Digitale Week in schoonheid af te sluiten, wordt op zondag 27 april in zaal ‘t Molenhof een grote lenteschoonmaak voor pc’s georganiseerd. Dan kunnen de deelnemers kennismaken met de verschillende softwaretools die ervoor moeten zorgen dat je computer weer helemaal fit wordt. Voor meer info, uren en data, surf naar www.kuurne.be . Op de foto schepen Bram Deloof, Alessandro Cottone, Eva Vanhaecke, Rebecca Amerlinck en schepen Jan Deprez. (Foto NSK- NSK)

Meer in de Krant van West-Vlaanderen, editie Kortrijks Handelsblad

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier