Diamanten jubileum voor Gabriel en Jeannette te Waregem

Gabriel Boussauw en Jeannette Coudeneys werden op het stadhuis gehuldigd voor hun diamanten jubileum. © foto HDV
Redactie KW

Zaterdag 14 juli om 14 uur werden Gabriel Boussauw en Jeannette Coudeneys, die aan de Nieuwe Olm op een appartement op de zesde verdieping wonen, in het stadhuis ontvangen ter gelegenheid van de viering van hun diamanten huwelijksjubileum.

Gabriel en Jeannette, die elkaar toevallig leerden kennen tijden de Godelievekermis te Pittem, huwden op 2 juli 1958 voor de ambtenaar van de burgerlijke stand te Meulebeke.

Gabriel Boussauw werd geboren op 26 oktober 1934 te Zwevezele. Hij doorliep de lagere school en werd op 1 september 1956 benoemd als onderwijzer in de gemeenteschool te Kanegem waar hij na een loopbaan van 43 jaar op 1 januari 1999 welverdiend met pensioen is gegaan. Zijn vroegere hobby’s waren dansen, lezen, fietsen, kaarten en de drafkoersen. Huidige hobby’s zijn nog altijd fietsen, kaarten en lezen, daarnaast speelt hij nog petanque. Hij was lid van Okra en nu van Samana. Hij kreeg een ereteken als ere-schoolhoofd van de gemeenteschool te Kanegem.

Mooie herinneringen

Jeannette Coudeneys werd geboren op 7 februari 1934 te Meulebeke. Na haar studies werkte ze in het Bankkantoor BKCP – Verzekeringen en daarnaast had ze de handen vol met de zorg van het huishouden en de opvoeding van de kinderen. In het huwelijk van Gabriel en Jeannette werden vier kinderen geboren: Myriam, Chantal, Veerle en Bernard. Daarbij kennen ze de vreugde van zeven kleinkinderen: Vanessa, Valerie, Cedric, Delphine, Gilles, Thomas en Justine. Alsook zeven achterkleinkinderen: Manon, Camille, Leonie, Ralph, Juliette, Jerôme en Leon.

Op 1 februari 1999 is Jeannette welverdiend met pensioen gegaan. Haar hobby’s waren dansen, kantwerk, breien en naaien. Nu houdt ze van een potje kaarten en een tochtje fietsen. Ze is lid van Samana. Ze kreeg een ereteken voor 94 bloedgiften bij het Rode Kruis en ze was eveneens op de receptie bij ‘t bezoek van prins Albert te Tielt.

Ze houden niets anders dan mooie herinneringen over aan de eerste reis met de auto een Renault R16 naar Torrox in het zuiden van Spanje, drie dagen heen en een dag en nacht terug.

(YVW – foto HDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier