Diamant voor Walter Ballegeer en Suzanne D’Haeyere in Izegem

De jubilarissen werden ontvangen door burgemeester Bert Maertens. © (Foto Frank Meurisse)
Redactie KW

Vorige donderdag werd er feest gevierd in afdeling Matisse van het woon & zorgcentrum De Plataan. Walter Ballegeer en Suzanne D’Haeyere zijn zestig jaar getrouwd en vierden hun diamanten huwelijk.

Walter en Suzanne zijn beiden 81 jaar en leerden elkaar kennen in café Ardooie aan de Vijfwegen in Ardooie. Walter werkte 25 jaar bij zijn nonkel in Kortrijk, Meubelhall Ballegeer. Zij werk was om de meubelen aan huis te leveren en te monteren. Later kon hij nog tot zijn 52ste aan de slag bij C&B aan de Rijksweg in Izegem. Suzanne was enkele jaren de waardin van café Den Herder in de Ingelmunstersestraat. Het koppel kwam daarna in de Schoolstraat wonen, kocht nog later een woning in de Krysantenweg, en betrok in 1993 een appartement aan de Zonnebloemlaan.

“Onze zonen Ronny en Danny zijn de echtgenoten van Beatrice Callens en Martine Desmet. We hebben al vier kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen. Vroeger zochten we ontspanning in onze stacaravan die in Bredene stond. Vier jaar geleden namen we onze intrek in De Plataan. We hebben het hier naar onze zin, doen mee aan ons bingospel en de rummikubnamiddagen. Walter gaat elke eerste maandag van de maand zijn partijtje kaarten in het parochiaal centrum aan de Bosmolens.”

(LDB) Foto