Dentergem neemt afscheid van verongelukte twintiger uit Wakken

01/09/16 om 15:07 - Bijgewerkt om 15:07

In Dentergem is donderdagvoormiddag afscheid genomen van Frédéric Lazaron (26) uit Wakken.

Dentergem neemt afscheid van verongelukte twintiger uit Wakken

De jongeman kwam vorige donderdagavond om het leven toen hij langs de Wakkensesteenweg in Tielt op zijn motor frontaal werd aangereden door een bestelwagen die een ongeoorloofd inhaalmanoeuvre uitvoerde.

De kerk in het centrum van Dentergem zat vol om de goedlachse jongeman een laatste groet te brengen. "Zo plots. Waarom?", vroeg iedereen zich af. Een antwoord vond niemand. "Het leven in een fractie weg. Alles is voortaan anders. Op jou kon je altijd rekenen, een pracht van een vriend en broer." Frédéric was ook lid van de Vriendenkring van gemeenteschool De Wegwijzer in Wakken. Daar was het op de eerste schooldag hinken op twee gedachten. Ook voor (stief-)dochters Charity en Kynesha werd het een zwarte eerste schooldag. Partner Petra Bogaert (35) moest voor de tweede keer in twaalf jaar tijd haar partner afgeven na een tragisch verkeersongeval, waar hij geen enkele schuld aan trof.

(LSi - Foto's LSi)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!