Delphine Decock is nieuwe jeugdconsulent

Delphine Decock (geflankeerd door schepen van Personeel Ann Accou en schepen van Jeugd Carl De Donder) is de nieuwe jeugdconsulent van de gemeente Deerlijk. © DRD
Redactie KW

Delphine Decock is de nieuwe jeugdconsulent van de gemeente Deerlijk. Zij is de opvolgster van Delphine Derammelaere, die nu hoofd is van de dienst cultuur.

Delphine Decock (25) is van Beveren-Leie afkomstig en woont sinds enkele maanden in Deerlijk. Ze volgde een bachelor geschiedenis en project kunstvakken in Gent en een bachelor cultuurmanagement in Leuven. Ze werkte sinds augustus 2013 als jeugddienstmedewerker in Deerlijk, slaagde voor drie examens en wordt nu officieel de nieuwe jeugdconsulent.

“Ik ben goed vertrouwd met het lokale jeugdwerk en kan prima samenwerken met jeugddienstmedewerker An Nys”, vertelt Delphine. “Het takenpakket van de jeugddienst is heel divers: van de administratieve afhandeling van de subsidiedossiers van de jeugdverenigingen en de organisatie van de speelpleinwerking Kerekewere! tot inhoudelijke en logistieke ondersteuning van de jeugdraad, de uitleendienst en het organiseren enkele grote activiteiten.

(DRD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier