De Pottelberg en Ter Doenaert schenken opbrengst kerstdrink aan vzw Saying Goodbye

Bestuursleden vzw Saying Goodbye Hans Haspeslagh, Frederique Vanassche & Stefanie Desmet met de organisatoren van kerstdrink@Pottelberg Mieke Vermeire (Futurn), Michael Soetens (JSM Communications:) & Jo Vandenbulcke (Drukkerij Vandenbulcke). © GF
Redactie KW

Op donderdag 14 december organiseerden vzw De Pottelberg en bedrijvenzone Ter Doenaert voor de tweede keer hun kerstdrink@Pottelberg in het kader van De Warmste Week. De volledige opbrengst van het event gaat naar de Bissegemse vzw Saying Goodbye.

Meer dan 50 bedrijven van de zones leverden een kleine bijdrage om op die manier samen een mooie som in te kunnen zamelen. ‘s Middags was iedereen welkom op de parking van de kantoorsite D-one voor klaaskoeken met chocolademelk, ‘s avonds werd een gezellige kerstdrink georganiseerd met een hapje & een drankje.

De opkomst overtrof opnieuw alle verwachtingen: in totaal mocht de organisatie meer dan 400 gasten verwelkomen, goed voor maar liefst 5.000 euro. “vzw Saying Goodbye was dan ook zeer dankbaar, de opbrengst zal voornamelijk worden ingezet voor de organisatie van rouwkampen, georganiseerd voor kinderen, jongeren en volwassenen die iemand dierbaar hebben verloren”, klinkt het.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier